ModleBouwenDe schil › Dakafwerking en dakramen

Dakafwerking en dakramen

derbigum-sedum-groendak

Kies uit onze dakafwerkingen met lange levensduur. Plantaardig of volledig recyclebaar. We leveren ook groendaken. En dakramen en daklichten. Alles voor het dak.

derbigum-logo
hertalan-logo
velux-logo
We blijven op zoek naar nieuwe bouwpartners om je keuzemogelijkheden te verruimen. Welk product mis je hier? Laat het ons weten!
Derbigum

Derbipure plantaardige dakbedekking

Derbipure is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dus zonder bitumen of andere aardolieproducten. De witte afwerklaag optimaliseert de reflectie van zonlicht. De wapening in polyester en glasvlies maakt het membraan sterk en duurzaam.

derbigum-derbipure-plantaardige-dakbedekking
Derbigum

Derbisedum groendak

Een groendak plaatsen we op de waterdichte en wortelwerende dakbedekking. Een groendak is onderhoudsvrij en verlengt de levensduur van de dakbedekking. Het houdt regenwater vast. En het is een mooi voorbeeld van natuurinclusief bouwen.

derbigum-sedum-groendak
Hertalan

EPDM dakbedekking

Hertalan levert EPDM dakbedekkingsmembranen uit één stuk. Door de mechanische bevestiging (zonder lijm) wordt de dakbedekking niet geperforeerd. Zo is de dakbedekking demontabel en herbruikbaar. EPDM is onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur.

hertalan-epdm-dakbedekking
Velux

Dakramen en daklichten

Velux biedt mooie producten die daglicht en (nacht)ventilatie brengen onder ieder dak. De dakramen en daklichten zijn elegant en budget- en onderhoudsvriendelijk. › Er zijn oplossingen met zowel vaste als ventilerende dakramen en daklichten

velux-daklicht