Revolutionair bouwsysteem van de toekomst

casco-huis-popup-house
casco-huis-popup-house-2
casco-huis-popup-house-bouwsysteem

Een nieuwe bouwervaring: snel, eenvoudig en vlekkeloos

Eigen huis bouwen? Kies voor een vlekkeloos en voorspelbaar bouwproces zonder bouwfouten. Voor snel en foutloos bouwen met op maat geleverde bouwdelen. Zorgeloos met het Popup huis bouwsysteem.

Waarom eerst de draagconstructie bouwen om die vervolgens te isoleren als je ook een geïsoleerd frame kunt bouwen? Dit is de vraag die de uitvinders van Popup House zich stelden. Het antwoord? Gebruik het isolatie-element als bouwblok.

Het Popup Huis systeem is een efficiënt bouwsysteem van hout en isolatie-elementen. Met dit systeem bouwen we veel sneller, zorgvuldiger en zonder afval op de bouwplaats. Op basis van het digitale model van je huis maken we de bouwelementen in de fabriek op maat.

Een Popup huis is bewezen duurzaam sterk en veilig

Het systeem is duurzaam, sterk en veilig en voldoet op alle fronten ruimschoots aan de eisen van het Bouwbesluit. In Europa zijn inmiddels meer dan 300 woningen met het systeem gebouwd. De levensduur van een huis gebouwd met dit systeem komt overeen met die van beton en baksteen.

De essentie van Popup House? Gebruik het isolatie-element als bouwblok. Naar de website.

Bouwen zonder afval met op maat gemaakte bouwdelen

Is de omgevingsvergunning voor de bouw van je huis verleend? Dan maken we de bouwproductietekeningen. Op basis van de digitale tekeningen worden alle elementen van het casco op maat gemaakt in de Popup House fabriek in Frankrijk in een grotendeels geautomatiseerd proces. Zo houden we de kosten laag.

Na de productie transporteren we de bouwdelen naar de bouwplaats om je casco huis in één tot twee weken – afhankelijk van de grootte – in elkaar te zetten.

Het bouwsysteem is volledig circulair – we kunnen je woning aan het einde van de levensduur demonteren en alle materialen hergebruiken.

CO2-neutraal bouwen

We bouwen huizen van hout – hét bouwmateriaal van de 21e eeuw. Willen we de klimaatdoelen van Parijs halen dan moet onze CO2 uitstoot nu snel omlaag. Een huis van hout is veel lichter en stoot daardoor bij de productie ruim 80% minder CO2 uit dan een traditionele beton of metselsteen woning.

Daarnaast slaan bomen CO2 op dat na verwerking in het bouwhout blijft opgeslagen. Eén kubieke meter bouwhout bindt maar liefst 1 ton CO2. Dat CO2 blijft in een tot bouwhout verwerkte boom opgeslagen. Zo bindt een woning de tijdens de bouw geproduceerde CO2!