Inbouw en inrichting

Keuken, sanitaire ruimtes en vaste inrichting

badkamer-licht-design
kvik-mano-hero-kitchen
Prijsindicatie? Voeg producten toe aan je verlanglijst.

Je bent helemaal vrij in je keuzes van inbouw en inrichting voor je huis. Selecteer hier de producten die je wil afnemen. Alle producten zijn optioneel.

Kies je de producten van onze partners? Dan organiseren wij ontwerpintegratie en inpassing in het bouwproces. Alle producten zijn optioneel: niks moet en alles mag. Wil je een ander product dat we (nog) niet leveren? Dan ben je vrij om met een andere leverancier in zee te gaan en regel je het gewoon zelf.

Wij maken een zelfbouw huis bouwen gemakkelijker, transparanter en betaalbaarder dan ooit.

We werken hard aan uitbreiding van het partnerplatform om je keuzemogelijkheden te verruimen. Welk product mis je hier nog? Laat het ons weten!

ModleBouwenInbouw › Keuken en sanitaire ruimtes

Keuken

Binnenkort

We werken hard aan uitbreiding van het partnerplatform om je keuzemogelijkheden te verruimen. We zijn in gesprek met keukenleveranciers over het keukenaanbod.

kvik-mano-hero-kitchen

We werken hard aan uitbreiding van het partnerplatform om je keuzemogelijkheden te verruimen. We zijn in gesprek met sanitairleveranciers over het badkameraanbod.

https://modle.nl/wp-content/uploads/2019/03/badkamer-licht-design.jpg

ModleBouwenInbouw › Inrichting

We werken hard aan uitbreiding van het partnerplatform om je keuzemogelijkheden te verruimen. We zijn in gesprek met woninginrichters over het aanbod.

kvik-mano-hero-kitchen