Startpakket voor de bouw van je eigen huis

Aan de slag

Het Modle startpakket bevat alles wat je nodig hebt om een helder projectplan te maken voor de bouw van je eigen huis.

Spannend, zelf je eigen huis bouwen. Dat weten wij maar al te goed. Want waar begin je? Wat moet je allemaal regelen? En hoe lang gaat het duren?

Met dit pakket geven we je het gereedschap om zelf eerst een uitgewerkt plan te maken. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Ons startpakket is dé manier om je project goed te beginnen.

De inhoud

De onderdelen van het startpakket – wat kun je verwachten?

Het startpakket bevat een sjabloon voor het maken van je programma van eisen. Een budgetplanner waarmee je de financiële haalbaarheid van je plan onderzoekt. Een procesplanner waarmee je een stappenplan voor je zelfbouwproces maakt. Aanwijzingen voor kavelonderzoek. En… een plancoach! Een contactpersoon die je direct helpt met tips en antwoorden op al je vragen.

Programma van eisen

Met dit sjabloon stel je zelf je programma van eisen op.
In het programma van eisen schrijf je alle eisen en wensen op die je als gebruiker aan je toekomstige woning stelt. Zo maak je duidelijk aan welke criteria je woning tenminste moet voldoen. De ontwerper moet er met dit document voor zorgen dat jouw woning maximaal bruikbaar wordt voor jou.

Budgetplanner

Is je plan financieel haalbaar?
Met de budgetplanner maak je een eenvoudige begroting voor de bouw van je eigen huis. Dat is nodig want er is veel méér dan alleen de bouwkosten. De meeste kosten zijn eenvoudig te berekenen of op te zoeken. Kom je er niet uit? Vraag het je plancoach.

Kavelscan

Heb je nog geen kavel? We helpen je met bronnen. Kavel gevonden? Dan maken we een kavelscan om te bekijken of je huis erop past. Daarvoor wijzen we je de weg naar bestemmingsplan en welstandsnota.

Procesplanner

Met de procesplanner maak je een tijdplan waarin staat wie wat wanneer doet. Alle stappen van het ontwerp- en bouwproces hebben we in een overzichtelijke tijdlijn gezet met indicatie van de duur van elke stap. Je hoeft alleen de data van jouw project nog in te vullen.

Coach

Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met je plancoach. Hij of zij helpt je met duidelijke instructies over het gebruik van sjablonen en planners.

Wat kost het?

We bieden je het Modle startpakket ter waarde van € 195 nu tijdelijk aan voor € 95!

De kleine lettertjes: onze plancoach helpt je bij het opstellen van je projectplan voor de duur van maximaal 3 maanden na bestelling van het startpakket. De prijs is inclusief BTW.

Wat levert het op?

Scherp inzicht in haalbaarheid met onze expertise

Het startpakket geeft je in korte tijd en met een minimale investering inzicht in de financiële haalbaarheid van je droomhuis. We delen onze expertise van het bouwproces met je. We helpen met slimme oplossingen en met het voorkomen van onverwachte verrassingen.

Zin in?

Vul hieronder je gegevens in dan zetten we je startpakket voor je klaar.

  Eerst nog wat vragen?

  Kan ook.

  Stuur een bericht via team@modle.nl. Of bel ons op 070 4060611. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00.

  Meer lezen over de planfase? Alles over kosten, programma, kavels en planning hebben we uitgebreid beschreven op deze pagina.

  Volgende stap

  Is je plan klaar? Dan gaan we je woning ontwerpen.

  Voor een effectief ontwerpproces raden we het Modle ontwerppakket aan. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van een uitgewerkt ontwerp van je woning.