Bouwen

Ontdek het revolutionaire bouwsysteem van de toekomst

Eigen huis bouwen? Kies voor een vlekkeloos en voorspelbaar bouwproces zonder bouwfouten. Voor snel en zorgvuldig bouwen met op maat geleverde bouwdelen.

Zorgeloos bouwen met ons slimme bouwsysteem

Waarom eerst de draagconstructie bouwen om die vervolgens te isoleren als je ook een geïsoleerd frame kunt bouwen? Dit is de vraag die de uitvinders van Popup House zich stelden. Het antwoord? Gebruik het isolatie-element als bouwblok.

We bouwen het casco van onze woningen met het Popup House systeem, een efficiënt bouwsysteem van hout en isolatie-elementen. Met dit systeem bouwen we veel sneller, zorgvuldiger en zonder afval op de bouwplaats. Op basis van het digitale model van je huis maken we alle elementen op maat in de fabriek in Frankrijk. Vervolgens transporteren we ze naar de bouwplaats om het binnen een week in elkaar te zetten.

Bewezen duurzaam, sterk en veilig

Het systeem is duurzaam, sterk en veilig en voldoet op alle fronten ruimschoots aan de eisen van het Bouwbesluit. In Europa zijn inmiddels meer dan 250 gebouwen met het systeem gebouwd. De levensduur van een huis gebouwd met dit systeem komt overeen met die van beton en baksteen.

Het bouwsysteem is volledig circulair – we kunnen je woning aan het einde van de levensduur demonteren en alle materialen hergebruiken.