Modle bouwpakket om zelf een huis te bouwen

De bouw

Het Modle bouwpakket bevat alles wat nodig is om jouw huis slim en zorgeloos te bouwen.

De bouwfase gaat van start nadat de gemeente je een omgevingsvergunning heeft verleend voor de bouw van je woning.

In deze fase werken we jouw woningontwerp uit tot technische en productietekeningen. Op basis van deze tekeningen produceren en assembleren onze bouwpartners de delen van je woning.

Aan het einde van de bouwfase staat er een huis. Jouw droomhuis.

De inhoud

De onderdelen van het bouwpakket – wat kun je verwachten?

Het bouwpakket omvat de technische uitwerking en de productie, assemblage en montage van alle bouwdelen tot echte kwaliteitswoning op jouw bouwkavel. Onze procesmanager zorgt voor een vlekkeloos bouwproces.

Technisch ontwerp

Op basis van het definitief ontwerp maken we gedetailleerde technische tekeningen voor onze bouwpartners. Hierop staat de samenstelling van de bouwdelen gedetailleerd getekend en beschreven. Evenals de exacte locatie van de delen in de woning. Met deze tekeningen communiceren we over ontwerpdetails met onze bouwpartners. Zodat zij precies weten wat ze moeten bouwen.

Prijsofferte voor de bouw

Na afronding van het technisch ontwerp krijg je van ons een offerte voor het bouwen van je huis. Daarin zetten we de bouwkosten van je woning per bouwdeel op een rij. Deze offerte bieden we je gratis en vrijblijvend aan. Als je akkoord gaat met de prijsopgave gaan we verder met de bouw van je woning.

Productie en assemblage van de constructie

De bouw van de basis van je woning: de vloeren, wanden, het dak en de fundering. De bouwdelen worden geprefabriceerd in de werkplaats van onze bouwpartners. En vervolgens geassembleerd op jouw kavel.

Montage van de schil

De schil of exterieurafwerking maakt je huis wind- en waterdicht. Dit zijn de kozijnen, ramen en deuren. En het bekledingsmateriaal van de gevel. Als de constructie staat monteren onze bouwpartners de schil.

Plaatsing van de installaties

Als je woning wind- en waterdicht is plaatsen onze installatiepartners de installaties. Dat is apparatuur voor ventilatie, ruimteverwarming en -koeling. Maar ook leidingwerk voor koud en warm tapwater en de riolering. De elektrische installatie en de ingebouwde verlichting. Onze installatiepartners werken op basis van tekeningen van het geselecteerde installatieontwerp.

Afwerking van het interieur

Het afwerken van de binnenzijde is de laatste stap van de bouw van je woning. Het gaat nu over vloer, wanden en plafond per ruimte. Over je ideale keuken en je perfecte badkamer. Ook in dit geval werken onze bouwpartners op basis van documentatie van de geselecteerde materialen en producten.

Procesmanager

Onze procesmanager zorgt ervoor dat de bouwfase op rolletjes verloopt. Hij/zij maakt een duidelijke planning vooraf en coördineert het werk van de bouwpartners op je kavel. Met al je vragen en opmerkingen tijdens de bouw kun je natuurlijk altijd bij hem/haar terecht.

Wat kost het?

Een prijs voor de bouw van jouw woning maken we na afronding van het ontwerppakket.

Technisch ontwerp – vanaf € 2495*
Doorlooptijd 4 weken

De prijsofferte voor de bouw van je woning krijg je van ons na afronding van het technisch ontwerp. Deze offerte bieden we je gratis en vrijblijvend aan.

De kleine lettertjes: om de middelen te reserveren voor ontwerpwerk factureren we 50% van de kosten bij aanvang van elke fase en 50% van de kosten na afronding van de fase. De prijs is inclusief BTW.

* Afhankelijk van de complexiteit en het formaat van de woning

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen we contact met je op.

    Meer lezen?

    We stellen je huis per bouwdeel zorgvuldig samen.

    Dat is slim, want sneller, beter en goedkoper. Hoe we een huis bouwen? Dat hebben we uitgebreid beschreven op deze pagina.